miniautocasco w pzu ,wyszło mi 250 zł za rok ubezpieczenia od kradzieży ,wartość wycenili na 20 tyś. ,obejmuje również szkody powstałe na parkingu jak i od naturalnych zjawisk. Sam sie zdecydowałem ,polecam !
miniautocasco w pzu ,wyszło mi 250 zł za rok ubezpieczenia od kradzieży ,wartość wycenili na 20 tyś. ,obejmuje również szkody powstałe na parkingu jak i od naturalnych zjawisk. Sam sie zdecydowałem ,polecam !
|
Witam.
Potrzebuje porady co do pakietu AC/OC.
W tym tygodniu bede musial sie na cos zdecydowac.
Mam na OC max znizki na AC 10% a oferty wygladaja nastepujaco:
CU- 1070 zl
Link4- 1130 zl
Axa- 1250 zl
Cigna- 1370 zl.
Co do link4 to raczej nie bo czytam negatywne opinie, w Cignie mam ubezpieczone auto u pewnego ubezpieczyciela, co do CU i Axa nie ma informacji czy przy jakiejsc szkodzie nie wyroluja ubezpeicoznego?
Czy ktos ma jakies doswiadczenia zwiazane z tymi ubezpieczycielami przez telefon?
axa nie polecam ,wczesniej wpisalem co mi zrobili
tez sie skusilem na minicasco w pzu,wyszlo mi 220zl z wartoscia auta 15 500,w jej tabelach wyszlo ok 14 000 ale dala sie przekonac..takze jak ktos jest pewnym swoich umiejetnosci i nie potrzebuje pelnego AC ,polecam PZU..jeden minus ze jest az 20% wkladu wlasnego,ale zawsze czlowiek goly nie zostanie
Polecam MTU (moje towarzystwo ubezpieczeń) do OC i NW.
Mnie wyliczyli 311zł OC, a OC i NW coś koło 330zł za rok.
Zniżki 60%.
Taniej już chyba się nie da....
no chyba że ktoś ma to niech sie pochwali gdzie.
A w PZU od kradzieży samej wezme i już.
Jeszcze zapytam o to miniAC w PZU ale to jeszcze zobacze ile mi tam wyliczą.
Ostatnio edytowany przez julo23 - 29-08-08 o 15:12
Było: A3 8L 1.9 TDI 110KM,
Było: A3 8P 2.0 TDI 140KM, BKD
Było: A4 B6 Avant 1.9TDI 170KM i 380Nm AVF+
jest: A3 8P 2.0 TDI 170KM BMN
jest: A4 B7 2.0 TDI 170KM BRD
Znacie jakiegoś ubezpieczyciela co nie patrzy na wiek kierowcy? Wszyscy dowalają +30% za wiek poniżej 25-26 lat.
TDI Sprzedam dokładkę zderzaka przedniego do 8L przedliftingową oraz grill przedlift. Stan bdb.
samopomoc ulgowo czasem patrzy
a ja jestem szczęśliwy, że w tym roku ubezpieczyłem auto za jedyne 850 euro
Mi w PZU wycenili na 5500zl... Nie fajnie. Jade do Hestii, tam mam juz jedno auto. Tylko ze za wlasciciela ponizej 26lat naliczaja 100% wiecej
Ja mam OC w PZU i zaplacilem ok 650zl (60% znizek + jednorazowa wpalata + jakis rabat na sprowadzone auto) ale za rok ma byc drozej, bo kierowca ponizej 25 roku zycia... ale za rok to OC na pewno w jakiejs taniej ubezpieczalni wezme
A co do AC, to tak jak niektorzy juz pisali ciekawa oferta jest Minicasco, ale ma jeden ale bardzo duzy minus - nie obowiazuje poza granicami kraju! A tego wlasnie potrzebuje, a co dziwne u wiekszosci ubezpieczycieli jak podalem ze auto bedzie wiecej niz 2 miechy w roku uzywane poza polska to nawet nie chcieli ubezpieczyc, hmm, dlaczego ??!! czy np. w niemczech jest wieksze prawdopodobienstwp, ze mi A3 ukradna, niz w polsce
Ale jest alarm i biore Minicasco z nadzieja ze za granica bryki nie ukradna
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)