oczywiscie, dlatego napisalem ze dla mnie...
zle jak sie wszystko wszystkim podoba, a do normalnego zderzaka jak najbardziej bo doda mu rasowosci, bedzie bardziej agresywny, zrobi sie prawie jak s-line...
oczywiscie, dlatego napisalem ze dla mnie...
zle jak sie wszystko wszystkim podoba, a do normalnego zderzaka jak najbardziej bo doda mu rasowosci, bedzie bardziej agresywny, zrobi sie prawie jak s-line...
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
|
No mi się to podoba
Miro tym bardziej że ten zderzak od Ciebie to zwykły a nie s-line
Mam plan zeby zrobić dokładnie tak jak na zdjęciu czarny grill i ta dokładka, i jeszcze wrzucił bym tylny zderzak od S3 ale nie mogę nigdzie znaleźć.
Jakby ktoś był chętny na tą dokładkę to niech mówi, to może grupowo jakiś rabacik będzie
zderzak tylny nie musi byc S3, moze byc s-line, rozni sie dolna dokladka tylko
bardzo ciezko znalezc,
sama dokladke mozna potem kupic w ASO, jakies normalne pieniadze to kosztuje
sprawdz jego szerokość bo mi sie wydaje ze tylny zderzak w S3 jest szerszy od tego w A3...
A ten lip chyba najlpiej bedzie pasował do auta jasnego albo nie czarnego zeby był jakiś kontrast.
Dowiedziałem sie, że kawełek od mojego domu jest gość co robi różne rzeczy tego typu z carbonu jakie tylko sie chce
Sprzedam:
Sportowy Filtr powietrza Pipercross do 2.0TFSI
gr1zly, a jak to robi? dobrze? potrzebuje taki sam element żeby zrobić na wymiar? i jak z ceną tego?
Mam prośbę, jakbyś mógł się dowiedzieć ile by wziął za pokrycie maski w 8P carbonem
wedlug ETKI do PR-2JU jest dokladnie ten sam zderzak tylny (oczywiscie sa 2 wersje z parktronikiem i bez) co do zwyklej A3 S-line.roznia sie tylko dolna dokladka, ta bezowa.
prospect ma s-line i pomalowal tylko dokladke na bezowo, w TDI inaczej idzie wydech, wiec trzebaby rzezbic dokladke z eski.
a o rzeczach z carbonu to ten gosc spod skawiny ??
wiem ze chlopaki z preludy cos u niego zamawili i dobrze robil
nie nie ze skawiny, kraków prokocim robił elementy do Saleena dla Maćka Stańcy, a takze do porsche i dla kuzaja
Jak kumpel da mi namiar na gościa to sie czegoś dowiem
Sprzedam:
Ok, mój front lip już jutro do mnie będzie wysłany
Jakby ktoś był zainteresowany dawać znać, koszt 200zł.
gr1zly jak będziesz miał info o carbonie to też daj znać
dostałem tylko maila do tego gościa smolanrafal@gemini.net.pl
Sprzedam:
montował ktoś już może ten front lip w a3 8P?myślę żeby sobie to kupić do sportbacka - mam seryjny zderzak,ale nie wiem na ile skomplikowany jest montaż.jeżeli ktoś na forum montował już tą dokładkę z allegro to proszę o krótki opis i ewentualnie jakieś zdjęcia! dzięki!
Było A3 8P Sportback 1.9tdi: http://www.a3-club.net/forum/showthr...-quot-portback
Jest BMW E91 LCI 320xd: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=216265
http://www.a3-club.net/forum/showthr...0dA-XD-M-Paket
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)