a od czego masz ten temat:
Potrzebujesz numeru czesci? ten wątek jest dla Ciebie! vol 3 ?
a od czego masz ten temat:
Potrzebujesz numeru czesci? ten wątek jest dla Ciebie! vol 3 ?
"A3-club to ludzie... auta to tylko pretekst" - ja, podczas V zlotu OP
|
Czy istnieje możliwość aby jakoś rozwiązać problem streamingu muzyki przez bluetooth w radiach Concert polift? Chciałbym zostawić ori radio bo wygląda dużo lepiej niż jakieś 1din, przeglądałem również zmieniarki cyfrowe i nie wiem czy w ogóle istnieją takie które pozwolą aby w ten sposób odtwarzać muzkę. Jeśli tak to czy nie będzie problemów z regulacją głośności (w Skodzie był problem ponieważ muzyka grała bardzo cicho, bez możliwości regulacji jej z panelu radia)
Czy ktoś z kolegów miał podobne doświadczenia i mógłby coś doradzić?
Ostatnio edytowany przez kasper414 - 24-09-16 o 21:25
Czy jest jakaś możliwość odtwarzania muzyki z smartfona w aucie przez RNS-e? Mam moduł BT ale nie widze możliwości wysłania dźwięku do głośników oczywiście nie licząc połączeń głosowych.
Jest poprzez takie coś
Witam. Podpinam się pod temat. Jak włączyć opcje puszczania muzyki w RNS-E (nowsza wersja 2011r https://i.ytimg.com/vi/bsKmXdO8cRI/maxresdefault.jpg) przez bluetooth? Telefon normalnie łączy, rozmowy działają, ale niestety muzyki już puścić nie mogę.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
rns-e fabrycznie nieobsługuje takiej funkcji
ratuje Cię tylko podlinkowany przez Mobilek adapter
Witam,
mam:
- fabryczny zestaw głośnomówiący Bluetooth (8P0 862 335 AA)
- RNSE LED
- Audi Music Interface (nie mam jeszcze żadnego przewodu)
Czy da się wykorzystać fabryczny Bluetooth do np streamowania muzyki (np Spotify) z smartphone i sterowania nia z kierownicy?
Czy przez AMI pójdzie tylko audio czy video też ?
Zastanawiam się jak mogę wykorzystać to AMI.
TAPATALK
Fabryczny moduł Bluetooth obsługuje tylko i wyłącznie telefon. O przesyłaniu muzyki i filmów zapomnij.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Muzyka była by właśnie z telefonu (smartphone).
TAPATALK
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)