Po myciu też go używałem. Bardzo szybka i przyjemna aplikacja a do tego po deszcze tworzyły się bardzo fajne kropelki jak na tak ,,łatwy" produkt;)
Printable View
Po myciu też go używałem. Bardzo szybka i przyjemna aplikacja a do tego po deszcze tworzyły się bardzo fajne kropelki jak na tak ,,łatwy" produkt;)
Zymol Carbon tak jak Maciek napisał a pod niego hd cleanse i jest pięknie.:-)
Nalepszy i najdroższy wosk na świecie nie da efektów bajkowych jak lakier jest w kiepskim stanie.Najpierw korekta a później zabawa wydobywania głębi lakieru.
który wosk lub jakie produkty polecilibyście na świeży clearcoat (całe nadwozie).
ja na srebrny uzywam FK 1000
A jaki wosk polecacie na czarny lakier?
Ja na czarny lakier używam Poorboy's Nattyâs Paste Wax Red. Jak dla mnie daje fajny wizualny efekt :)
a na biały lakier polecacie a3 biała a czarne dodatki co by dało radę ?
Jest kilka dobrych wosków. Mój typ to Collinite 476S (czy inne z tej serii) np w puszcze. Jest to wosk syntetyczny który sprawdza się w trudnych polskich, zróżnicowanych pod względem termicznym warunkach. Zapewnia również ochronę przed solą oraz inną chemią stosowaną do odśnieżenia czy odlodzenia dróg, a która to chemia ma zwykle negatywny wpływ na karoserię samochodu. Proponuję tutaj jeszcze sprawdzić - link.